Podkręć Smak Wielkanocy

Sposób przygotowania

Sposób przygotowania:
Mięso oczyścić, opłukać, osuszyć papierowym ręcznikiem i pokroić na cztery równe kawałki. Każdy kawałek lekko rozbić tłuczkiem.
Śmietanę wymieszać z musztardą, dodać miód, marynatę pikantną i sól czosnkową Prymat. Tak przygotowaną mieszanką dokładnie posmarować mięso i odstawić do lodówki na ok. 3 godziny. Tak przygotowane kotlety grillować po 5 minut z każdej strony.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Monika168

    muszę spróbować
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    jak aromatyczna to ja też
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    można pogrillować
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    warto spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !