Sposób przygotowania

Na rozgrzanej oliwie podsmażyć mięso pokrojone w kostkę, posolić i popieprzyć, dodać posiekaną cebulę i mieszając smażyć ok. 3 minut. Dolać bulion i przykryte dusić ok. 30 minut. Dodać warzywa pokrojone w zapałki i majeranek i dusić kolejne 30 minut. Dodać chrzan, doprawić i podawać posypane pietruszką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    wspaniały
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    dzięki za komentarz
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dlaczego w nazwie jest północny, a nie np. : południowy, wschodni, czy zachodni ?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !