Sposób przygotowania

Porcję rosołowa zalewam wodą i gotuję. Dodaję kostki grzybowe oraz ziele angielskie. Gdy mięso będzie miękkie w odlanym i ostudzonym wywarze rozrabiam zupę kurkową. Dodaję do garnka i mieszam. Gotuję jeszcze 5 minut i gotowe. Taką zupą zalewam ugotowany makaron. Smacznego.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    gottrina

    lubie taka zupkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    lepiej byłoby zamienić kurki z torebki na kurki prawdziwe! jakoś nie mam zaufania do zup w torebkach... same konserwanty
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    wygląda pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    Treonino czasami się lubi to co się ma :) jakbym miała okazję z chęcią bym zamieniła
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    lubię ten smak
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    swietne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    rewelacyjna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !