Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Cebulę obieramy, kroimy w średnie pióra, obsmażamy na rozgrzanej margarynie, ściągamy na talerz.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ooo...gęsie lubię w tej wesrji...
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    nie jadłam nigdy gęsiej wątróbki smażonej - czy ma jakiś charakterystyczny posmak czy jest bardzo podobna do kurzej ?
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Pyzo, wątróbka z gęsi jest bardzo delikatna, ale nie taka sucha, jak kurza :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    dzięki, muszę poszukać i spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    @Pyza daj znać jak znajdziesz. Też tam poszukam :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super danie
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !