Sposób przygotowania

Ugotowane i obrane buraczki układamy w słoikach możemy pokroić je na mniejsze kawałki do każdego słoiczka wsypać nasiona kopru i czosnek . Zagotuj 2 szklanki wody z octem , cukrem i solą zalej i pasteryzuj 20 minut . Przepis na 4 słoiczki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    uwielbiam takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    takich jeszcze nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !