Przepis i sposób przygotowania na: Racuchy kokosowe z brzoskwiniami :
Osobno podać bitą śmietanę .
Ja dodaję aromat waniliowy ( nie olejek ), ale jak ktoś nie ma to można dać cukier waniliowy
szczypta soli,3 łyżki cukru + cukier do posypania ,1 1/2 szklanki mąki | |
wiórki kokosowe | 5 dag |
aromat waniliowy | 1/2 łyżeczki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
brzoskwinie w puszce | 7 połówek (2 do dekoracji) |
jajko | 2 szt. |
śmietana | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: