Przepis i sposób przygotowania na: Racuchy kokosowe z brzoskwiniami :
Osobno podać bitą śmietanę .
Ja dodaję aromat waniliowy ( nie olejek ), ale jak ktoś nie ma to można dać cukier waniliowy
szczypta soli,3 łyżki cukru + cukier do posypania ,1 1/2 szklanki mąki |
|
wiórki kokosowe |
5 dag
|
aromat waniliowy |
1/2 łyżeczki
|
proszek do pieczenia |
1 łyżeczka
|
brzoskwinie w puszce |
7 połówek (2 do dekoracji)
|
jajko |
2 szt.
|
śmietana |
1 szklanka
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: