Sposób przygotowania

Bułkę namoczyć i wycisnąć. Dodać do mięsa razem z jajkami, posiekaną cebulą oraz z przyprawami. Z tych składników wyrobić ciasto. Mięso dzielimy na 2 części. Jedną część dajemy do podłużnej blaszki z wysokimi brzegami i posypanej bułką tartą. Parówki zawijamy serem i dajemy wzdłuż foremki na środku. Przykrywamy drugą porcją mięsa, posypujemy pozostałą bułką tartą i pieczemy w nagrzanym piekarniku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    musi być smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe danie kolacyjne
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pysznie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    Fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    superowe
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne, pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !