Sposób przygotowania

Woda spod duszonego mięsa zagotować, dodać liście laurowe i ziele angielskie oraz czosnek przeciśnięty przez praskę. Przyprawić kucharkiem oraz pieprzem. Mąkę wymieszać z odrobiną zimnej wody, wlać do sosu. Zagotować.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    lubię taki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    idealny do klusek i mięska
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczny robię podobnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczny :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    aromatyczny, taki lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam tego typu sosy.
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pyszny sosik , który często gości w mojej kuchni

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !