Sposób przygotowania

Mięso pokroić w poprzek włókien na porcje , najlepiej zbic tłuczkiem i obtoczyc w masę a później zmiejszyc pomalutku ogień i troszke dosmażyć . Można podlać wodą ( nie za dużo , troszkę ) wtedy wiemy że się nic nie przypali . Dodać sól i pieprz do smaku . Na każdej porcji dac masełko :)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ja robię takie z cebulką
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 4
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Fajne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    marchewka

    czasem robię taki obiad, nie wiedziałam, że to tak się nazywa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    pyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !