Sposób przygotowania

Kurczaka obrac i podzielic na cześci , Do rondla dac olej i podsmazyc mięso , gdy sie juz nam zarumieni , zalewamy szklanka rosołu i dodajemy do niego sól , dusimy z 20 min . Między czasie możemy podsmazyc cebulkę . W rosole który nam został rozprowadzamy łyżke mąki i rozmieszujemy to na gładka masę. Wlewamy do potrawy i doprowadzamy sos aby był gęsty , dodajemy cebulkę i chwilke podduszamy > Wykładamy kurczaka na półmisek , obkładamy cebulką , posypujemy posiekaną natke pietruszki

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    pysznosci
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mmm super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    można wypróbować zawsze coś innego
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pyszny kurczaczek ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Betka

    pyszności!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !