Sposób przygotowania

Słonecznik mielimy i dodajemy musztardę, sól, pieprz i paprykę. Kolety rozbijamy tłuczkiem obtaczamy w sosie musztardowym i bułce i smażymy na małym ogniu z obu stron. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pyszne na 100 %
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne danie !
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    niby zwyczajnie a jednak inaczej i do tego smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !