Sposób przygotowania

Kurę posolić, nasmarować tłuszczem, włożyć do brytfanny i upiec. Ostudzić, obrać mięso i pokroić na kawałki. W naczyniu żaroodpornym ułożyć szparagi, polać roztopionym masłem, na nich kawałki kury. Żółtka wymieszać z mlekiem i posoloną śmietaną, dodać pianę ubitą z białek i polać danie. Piec 30 minut.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Marcin Vw1

    ciekawy przepis
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pycha.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    nawet zwykła kura u Ilonki urasta do dania wykwintnego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !