Sposób przygotowania

Jabłka i ziemniaki obrać, ugotować oddzielnie. Ziemniaki rozgnieść , jabłka przetrzeć i pomieszać z ziemniakami i cukrem. odstawić w ciepłe miejsce. Cebulę pociętą w talarki przesmażyć na słoninie, dodać plastry kaszanki i usmażyć z dwóch stron. Pure\'e ziemniaczano-jabłkowe ułożyć na talerzu, na wierzch usmażoną kaszankę i posypać skwarkami i plasterkami cebuli.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    dzięki za komentarz
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Fajna nazwa dania.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !