Sposób przygotowania

Plastry mięsa delikatnie rozbijamy i przyprawiamy pieprzem i solą. 7 marchewek obieramy ze skórki, kroimy w plasterki i gotujemy na półtwardo w wodzie z solą. Pozostałe marchewki obieramy, kroimy w długie cienkie plastry. Na każdy kawałek mięsa kładziemy paski marchwi i trochę natki pietruszki i zawijamy tworząc zrazy. Smażymy na rozgrzanej patelni z dodatkiem oleju. Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę, dodajemy do zrazów, chwilę przesmażamy i zalewamy bulionem,koncentratem i marchewką. Wszystko dusimy około pół godziny. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    super zraziki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny obiadek !
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobre
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super zrazy
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !