Sposób przygotowania

Krok 1 / 10

Pieczarki myjemy, osuszamy i kroimy w grubą kostkę. Podsmażamy na masełku z odrobiną przyprawy uniwersalnej w płynie.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    fajniutkie
  • 2
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    pyszny pomysł na kolację
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    na pewno są pyszne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    super do piwka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    wyglądaja super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    wyglądaja super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    wyglądaja super
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pysznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Świetna propozycja na odmienienie zwykłej kanapki :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pycha
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    kurcze, kiedyś takie robiłam i o nich zapomniałam - są pyszne, choć ja w wersji bez oliwek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo apetycznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjne smakołyki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    dobre jedzonko
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    na pewno pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Normalnie zgłodniałam:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !