Sposób przygotowania

Boczek lekko potłuć tłuczkiem do mięsa.Przyprawić sola pieprzem.Drobno posiekać czosnek ilub zmiażdżyć i natrzeć nim płat poczku.Z rolować i wstawić na noc do lodówki.Po wyjęciu odwinąć płat posmarować lekko musztardą posypać majerankiem i zwinąć w ciasny rulon.Po wierzchu obsypac jeszcze majerankiem i granulowanym czosnkiem.Zasznurować.Włożyć do worka do pieczenia i wstawić do gorącego piekarnika 180st na ok 2 godz.Po tym czasie rozciąć worek i jeszcze popiec ok 15 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    pychota
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    lubię pieczony boczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    boczuś:) jaki smakowity!
  • 2
    original
    Opublikowano

    edi

    palce lizać:P
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Ekstra!
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    konkrety
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszny,taki swój jest najlepszy:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    w mojej kuchni

    taki boczek jest najlepszy do pieczywa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    przepysznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !