Sposób przygotowania

Kapustę białą pokroić, zagotować. Kwaśną kapustę zagotować. Kiełbasę z boczkiem podsmażyć, mięso wieprzowe usmażyć na troszcze oleju. Białą kapustę odcedzić nie całkiem, a kwaśną całkowicie. Połączyć je razem. Podsmażony boczek, kiełbasę i mięso wieprzowe połączyć razem z kapustami, dodać wszystkie przyprawy oraz koncentrat pomidorowy. Wymieszać porządnie. Podusić na chwile na małym ogniu.
Najlepiej smakuje na drugi dzień. Smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha na pewno.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    uwielbiam bigos
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    uwielbiam bigos
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    tomek18

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !