Sposób przygotowania

Filety umyć, osuszyć, pokroić na kawałki, oprószyć solą i pieprzem. Naczynie żaroodporne posmarować masłem, ułożyć rybę, włożyć do piekarnika. Piec w temp 200 stopni około 20 minut. Następnie wyjąć, odlać powstały sos. Do sosu dodać musztardę, śmietanę, tarty chrzan, drobno pokrojone ogórki, osączony z zalewy groszek, sól i pieprz, wymieszać. Sosem zalać filety, ponownie włożyć do piekarnika i piec przez 10 minut. Podawać z frytkami lub plackami ziemniaczanymi i surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Przepis wart wypróbowania.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !