Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Szpinak przebieramy, dokładnie płuczemy, podlewamy odrobiną wody i dusimy 2-3 minuty, po czym dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek, śmietanę oraz pokrojony w drobną kostkę ser feta i mieszamy do czasu aż ser się rozpuści, studzimy (wg upodobań można szpinak doprawić dodatkowo solą).


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    świetne, też takie robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja tam ze szpinakiem zjem wszystko....
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dawno już szpinaku nie jadłem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    może być dobre, spróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !