Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zupa grzybowa z ryżem

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki
30 dkg
masło
1 łyżka
ryż
3 łyżki
szparagi
8 szt
koperek
do smaku
pietruszka zielona
do smaku
ziele angielskie
do smaku
Sklep Prymat
Liść laurowy suszony Prymat
do smaku
Sklep Prymat
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
żeberka

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa grzybowa z ryżem

Do 2 l wrzątku wrzucamy kawałki żeberek, solimy, dodajemy 2 liście laurowe i ziele angielskie. gotujemy 1 godzinę. Dodajemy podsmażone na maśle pieczarki, ryż i gotujemy10 minut. Teraz dokladamy szparagi i po 5 minutach gotowania przyprawiamy do smaku i podajemy posypane koperkiem i pietruszkową natką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renata16 04.07.2012 23:57
extra zupka
Marzena34 23.06.2012 15:15
pyszna
gusia1000 09.02.2012 11:33
Dobra zupa.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak