Sposób przygotowania

Cebulę, ogórki i pokrój w drobną kostkę. Drobno posiekaj plastry łososia. Ogórek, cebulę i łososia umieść w miseczce i wymieszaj. Oprósz solą i pieprzem, dodaj oliwę i sok z cytryny. Jeszcze raz dokładnie wymieszaj i wstaw do lodówki na min 30 minut.

Kromki chleba pokrój na małe kwadraciki, lub wytnij kółeczka za pomocą foremki do ciastek lub kieliszka. Każdą kromkę posmaruj cienko masłem, przykryj listkiem sałaty, nałóż łyżeczkę tatra i gałązkę koperku. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    smaczne ale jak dla mnie bez koperku bo nie przepadam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Uwielbiam tatar z łososia! Mniam! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Pychota ! Właśnie czegoś takiego szukałem :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !