Sposób przygotowania

Słoninę, obraną cebulę i jabłko pokroić w małą kostkę. Na patelni usmażyć słoninę, a gdy się zeszkli, dodać cebule. Chwilę smażyć (nie rumienić). Następnie dodać jabłko, a gdy się rozpadnie wsypać majeranek, wymieszać i zlać do glinianej lub kamionkowej miseczki.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajny
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    smalec z jabłkiem i majerankiem? no nie wiem...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Pychotka - ja słoniknę mielę .A smalec z jabłkiem i majerankiem to klasyka - najlepszy na swiecie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !