Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Łosoś w occie

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z łososia
olej
mąka krupczatka
marchewka
ocet
0,5 litra
cukier
1,5 szklanki
pieprz
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś w occie

Fileta pokroić w kawałki, obtoczyć w mące i smażyć na oleju. Włożyć z marchewką pokrojoną w słupki i pokrojoną w piórka cebulą do słoika. Zalewa: cebulę pokroić w piórka, zalać 2 litrami wody i gotować z resztą składników. Wystudzić. Zalać rybę, podawać na drugi dzień od przygotowania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak