Sposób przygotowania

Makaron gotujemy w osolonej wodzie. Parówki kroimy w plastry i cebulę w kostkę, razem smażymy to na ogniu aż do zarumienienia. Pomidory (bez skórki) kroimy w mniejszą kostkę i dodajemy do skladników, dusimy to do momentu aż składniki się nie zmieszają ze sobą. Następnie dodajemy ugotowany makaron i mieszamy. Na koniec można dodać ser topiony lub żóły, jak kto woli.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    pyycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    i takie jest najlepsze
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie przepisy na proste i smaczne dania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !