Sposób przygotowania

Mięso oczyścić z błon, umyć, osuszyć, pokroić na kawałki, lekko rozbić, suto posypać przyprawami ziołowymi i Kucharkiem, skropić częścią oleju i wstawić do lodówki na 1 godz. Następnie wraz z plasterkami boczku obsmażyć na pozostałym rozgrzanym oleju. Naczynie żaroodporne wysmarować margaryną, ułożyć befsztyki, przekładając je obsmażonym boczkiem, posypać chrzanem, rozłożyć plastry sera, skropić roztopionym masłem i zapiekać około 12 min w piekarniku nagrzanym do temperatury 240°C. Podawać z frytkami i sałatą.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    bardzo apetyczny :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Bardzo to mało powiedziane. MEGA apetyczny:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !