Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Grzyby umyć, zamoczyć w wodzie na kilka godzin, następnie dodać obraną marchewkę i ugotować, zdjąć z ognia, ostudzić


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha taki sosik
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    Sosik pyszny i aromatyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    uwielbiam! szczególnie do klusek
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    znakomity sos idealny do wielu dań. Dzięki temu, że jest zrobiony z grzybów suszonych możemy go mieć w kuchni praktycznie przez cały rok. Wystarczy poczynić odpowiednie zapasy
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowity sosik.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !