Sposób przygotowania

Połowę oliwy wlej do naczynia , w którym zmieszczą się ułożone w pojedynczej warstwie szparagi . Odetnij zdrewniałe końcówki szparagów , owiń łodygę szparagów szynką i ułóż w naczyniu . Delikatnie posmaruj pozostałą oliwą szparagi i szynkę , dopraw całość pieprzem . Zapiekaj w piekarniku rozgrzanym do 200 st. C przez około 10 minut , aż szparagi zmiękną , ale będą jeszcze jędrne .

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    super
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !