Sposób przygotowania

PRZYGOTOWANIE:

1-Obrałam ziemianki i ugotowałam . 2- Następnie odsączamy wodę czyli odcedzamy ziemniaki 3- Najlepiej przemielić je jeszcze 4-Dodajemy odsączony szpinak,pokrojony drobno mąkę, masło, jajka, doprawiamy solą i pieprzem. 5- Zagniatamy ciasto, formujemy wałki kroimy na 2 cm kluseczki. 6-. Wrzucamy je na osolony wrzątek, gdy wypłyną wyjmować delikatnie.odcedzić i usmażyć

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    octo

    na to jeszcze nie wpadlam:)zeby do kopytek dawac szpinak
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    musi być pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Szpinak to nie moja bajka ale pewnie są pyszne
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !