Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Z chleba odkrawamy spód i wybieramy miąsz


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    a jakby tak nie odkrawać spodu tylko brzeg krótszy i wybrać miąższ? byłoby potem lepiej kroić
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    jak kto chce mi tak się lepiej wybiera środek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ŚWIETNY TAKI NA ŚNIADANKO LUB KOLACYJKĘ-MNIAM MNIAM
  • 3
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    spód do odkrawania wydaje się lepszy, gdyż pyszna skórka zostaje w całości. Świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    świetny
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    fantastyczny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Pomysłowa jesteś,to fakt - efekt wspanaiały!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super wyglada
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszności
  • 1
    dr
    Opublikowano

    agataw1990

    Świetny pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    czegoś nawet podobnego jeszcze nie spotkałem. gratuluje pomysłu
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super,trzeba będzie zrobić:) do takiego chlebusia już nic więcej nie potrzeba :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    podoba mi się ten pomysł i przepis oczywiście też
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    pieknie sie prezentuje, swietna odmiana!
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Jak dla mnie swietnie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !