Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Grzyby namoczyć na noc w ziemnej wodzie. Po tym czasie dokładnie umyć, zalać wodą, gotować do miękkości.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Pyszny żurek, ale jeszcze nigdy nie podawaliśmy na Wigilię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super aromatyczny żurek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pycha
  • 2
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pyszności taki żurek najlepszy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    uwielbiam taki żurek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    dobry żurek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszna zupka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    juz sie nie moge doczekać na taki wigilijny żurek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !