Sposób przygotowania

Rybę skropic sokiem z cytryny.doprawić solą pieprzem i odstawić na 30 min.Pory umyć i pokroić na talarki,szalotke posiekać i zeszklić na oleju.Dodać pory i doprawic szczyptą tymianku,soli i pieprzu.Wlac wino.Na warstwie porów ułożyć dzwonka łososie .Przykryć i dusić ok 15 min

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    fajny
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    Ale to musi być dobre
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !