Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Do naczynia wsypać cukier, dodać pokruszone drożdże, wlać połowę ciepłego mleka, wsypać 1 szkl mąki, wymieszać, przykryć i odłożyć w ciepłe miejsce do wyrośnięcia. Rodzynki i żurawinę zalać na 10 minut rumem.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    lubię to
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takie ciasta.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    uwielbiam takie ciasta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !