Sposób przygotowania

Groch wcześniej moczyć przez dobę. Po tym czasie zmieniamy wodę i gotujemy do miękkości. Odcedzamy. Bułkę po namoczeniu w mleku odciskamy. Posiekaną cebulę podsmażamy na patelni. Wszystkie składniki mielimy, dodajemy jaja i doprawiamy do smaku. Wyrabiamy na jednolitą masę. Z masy formujemy kotlety, które obtaczamy w bułce tartej i smażymy na oliwie z obu stron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !