Sposób przygotowania

Ugotowane ziemniaki rozdrabniamy (tłuczkiem lub mielimy przez maszynkę) dodajemy resztę składników i wyrabiamy ciasto. Wykładamy do wąskiej foremki wysmarowanej tłuszczem. Gdy ciasto podwoi swoją objętość smarujemy wymieszanym jajkiem i pieczemy około 40 minut w temperaturze 210 stopni. Pycha!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    domowy chlebek jest najlepszy
  • 1
    original
    Opublikowano

    owocówka

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Musi być przepyszny
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super wyglada
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    ładnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    świetny chlebek
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    pyszny
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    nie ma to jak pyszny domowy chlebuś;) a jeszcze ciepły to w ogóle raj:D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Ciepły z masełkiem to bym mogła zjeść cały :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !