Sposób przygotowania

Jajka rozbijamy. Dodajemy owoce kaparów pokrojone w plasterki. Oliwki przekrojone po połowie. Kawałki szynki szwarcwaldzkiej oraz papryczki piri-piri. Mieszamy. Na patelni rozgrzewamy kaczy tłuszcz. Na rozgrzany wlewamy masę jajeczną z dodatkami i smażymy mieszając do momentu ścięcia się białka. Podajemy ze świeżymy pieczywem posmarowanym masłem. Smacznego.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    gottrina

    świetnie wyglada ta jajecznica
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    nowość jak dla mnie:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Widzę, że przekonałeś się do kaparów :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    @Bernadetta owoce kaparów jednak smakują inaczej niż kapary. Także mogę powiedzieć, że owoce kaparów są okej :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    zwykłych kaparów dalej nie lubię :o)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    nie jadłam jeszcze takiej jajecznicy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    jajecznica na bogato!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajna propozycja
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    same smaczności na tym talerzu są
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    lubie taką
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smaczna wersja :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !