Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzać 3 łyżki oleju, dodać 2 łyżki masła, dobrze podgrzać włożyć całe pieczarki i smażyć do wyparowania soku. Wyjąć łyżką cedzakową następnie włożyć pomidory, smażyć na średnim ogniu przez 2min, wyjąc i razem z pieczarkami trzymać w cieple. Do tłuszczu dodać chleb, smażyć na złoty kolor, wyłożyć na półmisek. Na drugiej patelni usmażyć na dwóch łyżkach masła jajecznicę z jaj i mleka, osolić. Jajecznicę ułożyć na chlebie, na wierzch położyć pomidora, potem pieczarkę. Posypać serem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    lubie mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    lubie taką

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !