Sposób przygotowania

Wołowinę pokroić w kostkę i podsmażyć na gorącym oleju.Przełożyć do garnka i zalać wodą tak aby mięso było przykryte.Dodać przyprawę i gotować na małym ogniu ,aż mieso będzie miękkie.ok 1-1,5 godz.Cebulę pokroić na cztery części,marchew na plasterki a kapustę poszatkować.Cebulę i marchew podsmażyć na niewielkiej ilości oleju i razem z kapustą dodać do mięsa.Dusić do miękkości warzyw.Dodać koncentrat pomidorowy,przyprawić do smaku solą.Podawać z kaszą gryczaną

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ilona15

    musi być smaczny. Osobiście jeszcze nigdy nie gotowałam
  • 2
    original
    Opublikowano

    kriko

    z kaszą....pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taki gulasz lubię
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !