Sposób przygotowania

Cebule posiekać. Rybę pokroić na kawałki, skropić sokiem z cytryny, posypać cebula i przyprawą uniwersalną. Odstawić na 2 godziny. Jajko roztrzepać. Filety panierować najpierw w mace następnie w jajku. Olej rozgrzać na patelni, usmażyć ryby. Pieczarki oczyścić, pokroić na kawałki. Na drugiej patelni roztopić łyżkę masła, wrzucić pieczarki, podsmażyć. Grzyby zdjąć, posolić. Ryby włożyć do żaroodpornego naczynia, na wierzch ułożyć pieczarki i wiórki z masła. Zapiekać 10 min w temp 180 stopni

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    piekarz29

    wygląda nieźle
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcin36

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !