Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Pierś z kaczki myjemy , filetujemy, rozkrawamy, rozbijamy . Doprawiamy do smaku solą pieprzem, przyprawą do kurczaka.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa wersja na kaczkę...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    przyznam, że z kaczki jeszcze nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    Dwa razy jadłam kotlety z kaczki i przyznam, że te nie zamarynowane wcześniej były twarde i w ogóle mi nie smakowały... A Ty w czymś marynujesz ?
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    marnowanie wspaniałego mięsa....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !