Sposób przygotowania

Filet oczyścić i pokroić na porcje. Skropić sokiem z cytryny i pozostawić na 30 minut. Oprószyć pieprzem i mąką. Usmażyć na oleju, podlać sokiem z pomarańczy, dodać masło i dusić razem przez chwilę. Udekorować cząstkami mandarynek i natką pietruszki.

Komentarze

  • 13
    original
    Opublikowano

    plocia

    oj zjadło by się oj zjadło
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    lubie rybki
  • 9
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    oj nie dla mnie :P
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    musi byc pyszny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !