Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Na patelni rozpuszczamy masło, a nastepnie lekko rumienimy cebulę pokrojona w piórka, doprawiamy lekko jarzynką i pieprzem.


Komentarze

  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    lubię taki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Taki sos bardziej pasowałaby mi do makaronu, ale przepis z lubczykiem - mistrzostwo świata:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    na pewno jest smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    ciekawe przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacyjny sos;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Uwielbiam pieczarki pod każdą postacią. Po prostu pycha!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !