Sposób przygotowania

Matiasy wymoczyć i pokroić w paski. Cebulę posiekać, ogórki pokroić w kostkę. Wszystkie składniki przełożyć do salaterki i wymieszać. Śmietanę połączyć z musztardą i chrzanem, dodać sól oraz pieprz. Sałatkę polać sosem, wymieszać. Schłodzić.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo dobre,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawe jak smakują
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    mojemu mężowi by smakowały:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super zrobiłaś te rybki, bardzo lubię na ostro :)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super .

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !