Sposób przygotowania

Jajka rozbić i ubić lekko z solą i pieprzem,masło roztopić na patelni,wlać jajka,kiedy omlet będzie na wpół przypieczony od spodu,trzeba delikatnie podważyć,plastry łososia zwinąć w małe \'\'różyczki\'\' i włożyć pomiędzy płaty złożonego na pół omletu,podawać z grzankami i śmietaną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !