Sposób przygotowania

Czosnek obierz w plasterki pomidory przekrój na pół , włóż do żaroodpornego naczynia , posyp czosnkiem polej oliwą i piecz 25 minut w 180 st. Buraka zaś obierz i pokrój na paski , cebule podsmaż w rondelku na pozostałej oliwie , dodaj kawałki buraka zalej bulionem dodaj listek , ziele i gotuj na malutkim ogniu , upieczone pomidory obierz i dodaj do zupy razem z czosnkiem i całym tym sokiem , który pozostał i powstał podczas pieczenia . Wrzuć 4 gałązki tymianku i gotuj 25 minut dopraw do smaku sola pieprzem .

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Świeży tymianek z powodzeniem zastąpi jedna łyżeczka suszonego .
  • 3
    original
    Opublikowano

    anulka69

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    anulka69

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !