Sposób przygotowania

Zagotowac cukier ,miód ,wodę i syrop klonowy .Wymieszac z płatkami .Wysypac wszystko na duża blachę tak ,aby ciasto cienko pokrywało spód.Piec w nagrzanym piekarniku do 200* C przez 35 minut .Co 10 minut wyjmowac i potrząsac ,aby wszystkie strony się zarumieniły .Wystudzic i przechowywac w zamkniętym pojemniku .Na śniadanie można podawac z mlekiem lub jogurtem i owocami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    nie dosc,ze zdrowe to jeszcze pyszniutkie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawy przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    fajne śniadanko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    super
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super przepis, podoba mi się
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    znakomite:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !