Sposób przygotowania

Sznycle lekko rozbić,oprószyć solą,pieprzem i mąką.Smażyć z obu stron po 3min na rozgrzanym tłuszczu.Zdjąć z patelni i trzymać w cieple.Tłuszcz wylać.osączone anchois i tuńczyka rozgnieść widelcem,włozyć na patelnię,dodać wino,śmietanę,sok z cytryny oregano i ocet.Doprawić solą i pieprzem Chwilę pogotować i następnie zmiksować.Sznycle polać sosem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Oryginalne połączenie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    interesujące
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Luki

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !