Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę.Obtaczamy w majeranku i schładzamy.
Masło roztopić na małym ogniu.Dodać musztardę i miód,mieszamy.
Mięso włozyć do naczynia żaroodpornego.Wlewamy sos musztardowo-miodowy.Pieczemy ok 35minut w temp 180st.Podawać z pieczonymi ziemniaczkami i surówkami ze świeżych warzyw

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    musi by? dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszny
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    smaczny kurczaczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !