Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Pasta z serka topionego i ryby

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona
15 dag
masło
2 łyżki
ser topiony
2 opakowania
pieprz
do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z serka topionego i ryby

Ser topiony ucieramy z masłem. Powoli dodajemy rybę, którą wcześniej należy pozbawić ości i skóry. Dotąd należy ucierać aż powstanie jednolita masa. Na koniec przyprawiamy odrobina pieprzu. Pasta doskonale nadaje się do smarowania kanapek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Milena87 16.02.2013 19:56
pyszna
Jaheira11 31.01.2012 14:50
fajne po??czenie
Norgiusz 06.01.2012 17:53
mniam
Norgiusz 06.01.2012 17:53
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak