Sposób przygotowania

Z kalarepy wydrążyć środki. Wydrążone kalarepy obgotować. Środki z kalarepy posiekać i podsmażyć wraz z mięsem mielonym. Dodać pokrojone w kostkę pomidory. Farsz doprawić do smaku solą oraz pieprzem i przełożyć do wydrążonych środków. Kalarepy ułożyć w naczyniu żaroodpornym i zapiekać ok. 40 min. w temp. 170 stopni. Przed końcem zapiekania posypać startym serem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super smak
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    junox

    świetny pomysł
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !