Sposób przygotowania

Uda umyć, osuszyć.
Ułożyć w misce, dodać wszystkie przyprawy, dokładnie natrzeć mięso i odstawić na godzinę.
Po upływie tego czasu ułożyć na blasze, piec 15 minut w temperaturze 180 stopni a potem zmniejszyć do 150 stopni i piec 30 minut.
Podawać z surówką, ziemniakami, ryżem lub frytkami albo pieczonymi ziemniakami.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    I ta chrupiąca skórka...mniam :)
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    I ta chrupiąca skórka...mniam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Mhmmm, aż nabrałam ochoty na kurczaczka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !